Skip Navigation
 


Van Lipzig BV
Vestiging Venray:

Keizersveld 8
5803 AN VENRAY

T: +31 (0)478 58 44 17

Vestiging Venlo:

Willem Barentszweg 2
5928 LM Venlo
Nederland

T: +31 (0)77 24 00 120Historie

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de aluminium- en kunststof-industrie, besloot Henk van Lipzig om samen met zijn vrouw Riek zijn eigen bedrijf ‘Van Lipzig Aluminium en Kunststof Systemen BV' op te starten. Na maanden van voorbereidingen kon hij op 1 maart 1996 aan de Steegsepeelweg te Leunen starten met de levering van o.a. ramen, deuren en serres. Na korte tijd investeerde Van Lipzig in een aantal machines zodat de kunststof systemen in eigen beheer geproduceerd konden worden. Al snel steeg het aantal werknemers bij Van Lipzig. De productie van kunststof in eigen beheer beviel zeer goed. Daarom werd het bedrijf enkele jaren later uitgebreid, zodat ook de productie van aluminium systemen voortaan zelf gedaan kon worden.

Na bijna 6 jaar succesvol vanuit Leunen te hebben geopereerd, groeide het bedrijf in het toenmalige pand uit de voegen. Van Lipzig besloot om zijn langlopende plannen voor een nieuw pand te gaan realiseren. In april 2001 is de start gemaakt met de bouw van het nieuwe pand op het industrieterrein ‘Keizersveld' te Venray. Omdat het bedrijf inmiddels in de hele regio bekend staat om onder andere de creatieve serre-constructies, is de bedrijfsnaam afgekort naar ‘Van Lipzig BV'. Bij een nieuwe naam en een nieuw pand hoort natuurlijk een nieuw logo. Dit is dan ook op 30 maart gepresenteerd.

Per 1 December 2001 worden de bedrijfsactiviteiten vanuit Venray voortgezet. Het nieuwe pand is vol trots op 30 maart officieel geopend in bijzijn van alle relaties, familie en vrienden. Vanuit deze locatie is Van Lipzig BV van plan om klanten nog vele jaren met een goede service van de verschillende producten te voorzien.

Op 2e paasdag 21 April 2014 is de nieuwe (extra) showroom in Venlo geopend d.m.v. een open dag.

 
 
« Ga terug|print|