Skip Navigation
 


Van Lipzig BV
Vestiging Venray:

Keizersveld 8
5803 AN VENRAY

T: +31 (0)478 58 44 17

Vestiging Venlo:

Willem Barentszweg 2
5928 LM Venlo
Nederland

T: +31 (0)77 24 00 120Over ons

Van Lipzig BV is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren en monteren van kunststof en aluminium constructies. Doordat alle producten zelf geproduceerd worden zijn de mogelijkheden onbegrensd. We kunnen dan ook al onze producten op maat leveren.  

Een onuitputtelijk productassortiment. Van kaal profiel tot eindproduct zelf gefabriceerd en bij de klant gemonteerd. Werken met de mooiste en sterkste basismaterialen. Plus dat we graag een goed, vrijblijvend advies geven.

Van Lipzig B.V. biedt méér.

Uw fantasie en dromen worden werkelijkheid dankzij kunststof of aluminium constructies. De toepassingsmogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. Niet alleen moderne en futuristische panden, ook klassieke en traditionele objecten zijn moeiteloos te combineren met onze systemen. Ondernemingen kunnen zo aan hun pand die onderscheidende uitstraling geven, die past bij het gewenste bedrijfsimago. Kunststof en aluminium systemen hebben daarnaast andere, niet te versmaden voordelen. Onder andere duurzaamheid , geen of nauwelijks onderhoud, een uitstekende geluidsisolatie, zeer hoge thermische isolatiewaardenz inbraakveiligheid. Dankzij uw serre of overkapping meer daglicht, ruimte, leefplezier en comfort.

Kunststof en aluminium constructies geven uw bedrijfspand, woning of serre derhalve niet alleen een waardevermeerderend esthetisch gezicht. Ook maken de lange levensduur en geringe onderhoudskosten uw product tot een duurzame investering, die zijn geld oplevert.

Door de grote bedrijfsruimte kunnen wij uw producten voor een zeer groot gedeelte zelf samenstellen. Dit gebeurd met de modernste machines. Wat als voordeel heeft dat wij zeer nauwkeurig werk kunnen leveren. De levertijd wordt hierdoor ook sterk verkort. Het transport gebeurd met de speciaal hiervoor ontwikkelde bedrijfswagens.

 
 
« Ga terug|print|